Selecteer een onderwerp

Start to Run

Heb je weinig conditie en wil je graag onafgebroken kunnen hardlopen? Lukt het je niet om dit zelf op te pakken? Vind je het leuk om met een groep te bewegen? Dan is de Start to Run cursus van This is Running echt iets voor jou. Door onze professionele begeleiding leer je hardlopen op de juiste manier, bouw je spierkracht op en verbeter je je conditie. Doordat we dit met een groep doen is het ook nog bere-gezellig. Hierdoor blijft je motivatie hoog. Na afloop van de cursus loop jij met gemak aan één stuk 5 km. 

Voor wie?

Voor iedereen die wilt starten met hardlopen. Je hoeft dus geen (hardloop)ervaring te hebben. Bang dat jij het niet kan? Realiseer je dat er al zoveel lopers jou voor zijn gegaan. Jij kan het dus ook!

Meer info en aanmelden

De kosten voor de 12-wekelijkse Start to Run cursus bedragen € 85,-. Check de agenda voor de actuele informatie. Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je dan in door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Heb je vragen over de cursus of hele andere vragen neem dan gerust contact met ons op.

Start to Run

Datum: 11 april 2019
Dag: donderdag
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Duur: 12 weken
Locatie: Schollebos
Trainer: Irma van der Heiden
Kosten: € 85,-

Ren je gezellig mee?

Capelle aan den IJssel

Bermweg 133 | Capelle aan den IJssel | Gratis parkeren

Inschrijven