Selecteer een onderwerp

Marathon Rotterdam 2021

Ga jij voor de marathon van Rotterdam 2021? Wil je fit aan de start staan? En wil je een onvergetelijke voorbereiding hebben? Sluit je dan aan bij het marathontraject van This is Running. 

14K IS MY WAY
Wij zorgen er met ons ‘14K IS MY WAY’ programma voor dat je topfit aan de start staat. Je volgt tijdens het programma een 100-dagen schema waarbij je per week vier gevarieerde trainingen doet die nooit langer zijn dan 14 kilometer. Aan de hand van een test ga je heel gericht op jouw persoonlijke (marathon)hartslag trainen, zodat je je lichaam optimaal voorbereid voor die magische afstand.

Kan ik meedoen?
Plezier staat bij ons voorop. Als jij gemotiveerd bent, een goed humeur hebt en 10 km binnen het uur kan lopen dan ben jij geschikt om aan te sluiten bij ons programma. Loop je nog niet zo lang of ben je er niet zeker van of een marathon iets voor jou is? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je ondanks jouw minimale ervaring na 100 dagen klaar bent voor die magische afstand.

Start traject
Vanaf eind december gaan we met verschillende groepen naar de marathon van Rotterdam toewerken. Aan de hand van het 100 dagen schema ga je heel gericht trainen. Daarnaast ga je met ons elke week knallen met een intensieve intervaltraining. Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper en verder, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt.

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathonparty. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom een voorbereiding waar je ‘U’ tegen zegt!

Boek nu jouw pakket!
Ben jij klaar voor een geweldig avontuur? Boek dan nu jouw pakket en wij zorgen ervoor dat je een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten.

Vragen? 
Stuur ons gerust een mailtje of geef een belletje. 

KIES JOUW GROEP!

ROTTERDAM


Zondag (groep 1)

Startdatum: 17 jan
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Kralingse Bos

Zondag (groep 2)
Startdatum: 17 jan
Tijd: 10.45 uur
Locatie: Kralingse Bos

 

CAPELLE AD IJSSEL


Dinsdag (groep 1)

Startdatum: 12 jan
Tijd: 19.30 uur
Locatie: wisselende locaties 

Dinsdag (groep 2)
Startdatum: 12 jan
Tijd: 20.45 uur
Locatie: wisselende locaties

Onze pakketten

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
x Marathonvoedingspakket
x Stabiliteit-/krachtprogramma
x Ademhalingsprogramma

x T-shirt ’14k is my way’

€ 199,-

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
 Marathonvoedingspakket
 Stabiliteit-/krachtprogramma
 Ademhalingsprogramma
T-shirt ’14k is my way’

€ 349,-

LET’S  DO  THIS!