Mindful Run en WALK

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt (hard)lopen? Dan is de 5-weekse Mindful Run cursus zeker iets voor jou. In vijf lessen van 1,5 uur, waarbij je iedere les aan de slag gaat met een ander thema, leer je beter te voelen en meer in het ‘hier en nu’ te leven. Dit met als belangrijkse doel: gezonder te ademen en plezier hebben in het lopen. En met als resultaat dat je uiteindelijk meer energie krijgt.

Het draait bij Mindful Run niet om snelle tijden, strakke schema’s en hartslagmeters. Je leert vooral op gevoel te lopen. Te genieten van de natuur, de vogels en de geluiden om je heen. Kortom je bewust te zijn van het ‘nu’. Is het zweverig? Totaal niet. We wisselen hardlopen af met veel korte en praktische oefeningen, die ontspannend en vooral ook leuk zijn.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Voor wie?

Ongeacht je wel of geen hardloopervaring hebt, iedereen kan aan deze cursus meedoen. Het gaat namelijk niet om presteren. Maar om je fysiek en mentaal lekkerder te gaan voelen. En dat doet iedereen op zijn eigen manier.

Meer info en aanmelden

De kosten voor een 5-weekse Mindful Run bedragen € 95,-. Elke maand starten er nieuwe cursussen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Kijk hiernaast voor de actuele cursussen en meld je aan! Heb je vragen over de cursus? Neem gerust contact op.

Liever 1 op 1? Dat kan uiteraard ook. Net als bij de groepscursus komen de elementen beweging, ademhalingsoefeningen en mindfulness aan bod. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijven

Wil je als bedrijf er even tussenuit met je personeel? Lekker de natuur in! Wil je frisse, energieke en productieve medewerkers. Mindful Run kan op allerlei manieren ingezet worden. Als gehele cursus, maar ook als eenmalige kennismakingsclinic. Vraag naar de mogelijkheden!

Mindful Run Nederland

This is Running is aangesloten bij Mindful Run Nederland en verzorgt de cursussen in groepsverband in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingen.

AGENDA


Dag: Woensdag
Startdatum: 12 sept 2018
Tijd: 09.30 – 11.00 uur
Locatie: Kralingse bos

Dag: Zondag
Startdatum: 16 sept 2018
Tijd: 09.30 – 11.00 uur
Locatie: Kralingse bos

Ben jij klaar voor Mindful Run?

Contactgegevens

06 48 92 32 00