Mindful Run

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt (hard)lopen? Dan is de 5-weekse Mindful Run cursus zeker iets voor jou. In vijf lessen van 1,5 uur, waarbij je iedere les aan de slag gaat met een ander thema, leer je beter te voelen en meer in het ‘hier en nu’ te leven. Dit met als belangrijkse doel: gezonder te ademen en plezier hebben in het lopen. En met als resultaat dat je uiteindelijk meer energie krijgt.

Het draait bij Mindful Run niet om snelle tijden, strakke schema’s en hartslagmeters. Je leert vooral op gevoel te lopen. Te genieten van de natuur, de vogels en de geluiden om je heen. Kortom je bewust te zijn van het ‘nu’. Is het zweverig? Totaal niet. We wisselen hardlopen af met veel korte en praktische oefeningen, die ontspannend en vooral ook leuk zijn.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Voor wie?

Ongeacht je wel of geen hardloopervaring hebt, iedereen kan aan deze cursus meedoen. Het gaat namelijk niet om presteren. Maar om je fysiek en mentaal lekkerder te gaan voelen. En dat doet iedereen op zijn eigen manier.

Meer info en aanmelden

De kosten voor een 5-wekelijkse Mindful Run of Mindful walk cursus bedragen € 95,-. Elke maand starten er nieuwe cursussen in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Kijk hiernaast voor de actuele cursussen. Ben je enthousiast en wil je graag meedoen? Klik hieronder voor het overzicht en de mogelijkheid om je in te schrijven. Heb je vragen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Mindful Run Nederland

This is Running is aangesloten bij Mindful Run Nederland en verzorgt de cursussen in groepsverband in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingen.

Liever 1 op 1? Dat kan uiteraard ook. Net als bij de groepscursus komen de elementen beweging, ademhalingsoefeningen en mindfulness aan bod. Vraag naar de mogelijkheden!

Eerstvolgende cursussen

Schollebos

Mindful Run | Dinsdagavond 17, 24 april, 1, 8 en 15 mei    Tijd: 19.00 – 20.30 uur  Pannenkoekenhuis Schollebos

Kralingse Bos

Mindful Run | Zondagochtend 13, 27 mei, 3, 10 en 17 juni   Tijd: 10.00 – 11.30 uur   Brasserie Woodz

Ben jij klaar voor Mindful Run?

Capelle aan den IJssel

Rotterdam Kralingen

Nieuwe Laan 8, Capelle aan den IJssel | Langepad 9, Rotterdam

Contactgegevens

06 48 92 32 00