Marathontraining Rotterdam

Ga jij 24 oktober de marathon van Rotterdam lopen? Wil je op hartslag trainen en wil je fit aan de start staan? Met onze marathontraining Rotterdam train je samen met een groep naar de marathon toe, waarbij je alles uit je voorbereiding haalt. 

Wij trainen op hartslag
En doen dat met het 14 km schema van Sportrusten. Aan de hand van het 100 dagen schema die je van ons krijgt doe je vier gevarieerde trainingen per week: twee duurlopen (op hartslag), een intervaltraining en een korte rustige training. In tegenstelling tot het traditionele schema train je door deze manier van marathontraining heel gericht op hartslag en op marathontempo. Hierdoor haal je alles uit je trainingen, raak je nooit overtraind en sta je na 100 dagen mega fit aan de start van de marathon van Rotterdam.

Kan ik dit?
Jazeker! Als jij gemotiveerd bent en een 10 km binnen het uur kan lopen ben jij geschikt om aan te sluiten. Loop je nog niet zo lang? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeleiding voor dat je goed begeleid wordt en dat je zonder blessures kan starten aan de marathon. 

Start traject
Vanaf half juli start er een nieuw traject van marathontraining Rotterdam. Aan de hand van het 100 dagen schema ga je heel gericht op marathonhartslag trainen. Daarnaast doe je met ons vanaf begin augustus elke week een intervaltraining. Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt. En waardoor je aan het einde van het traject mega fit bent om de ‘de mooiste’ te lopen. Met wellicht ook nog een PR.  

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, gaan we naar diverse wedstrijdjes, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathonparty. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom marathontraining wat veel meer is dan alleen hardlopen. 

Let’s do this!
Ben je om? En ga je met ons een geweldig avontuur aan? We hebben diverse pakketten wat aansluit bij jouw ideale marathonvoorbereiding. Kijk hieronder waar de pakketten uit bestaan en schrijf je in. En we beloven je dat je een ervaring krijg die je nooit meer zult vergeten.  

Heb je nog een vraag? 
Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Ook kan je het contactformulier invullen en we komen er snel op terug. 

Onze trainingsgroepen

Kralingse Bos

Zondag (groep 1)
Startdatum: 8 aug 2021
Tijd: 9.30 – 10.30 uur
Locatie: The Boathouse
Tempo groep (PR 10 km): <50 min

Zondag (groep 2)
Startdatum: 8 aug 2021
Tijd: 10.45 – 11.45 uur
Locatie: The Boathouse
Tempo groep (PR 10 km): 50-60 min

Capelle a/d IJssel

Maandag
Startdatum: 2 aug 2021
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Rozenburcht
Tempo groep (PR 10 km): 47-55 min

Dinsdag 
Startdatum: 3 aug 2021
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Rozenburcht
Tempo groep (PR 10 km): < 47 min

Meet the trainer!

Meet the trainer!

Michel de Wit

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks
Herstelvoeding
Digitaal krachtprogramma
This is Running shirt

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks
Herstelvoeding
Digitaal krachtprogramma
This is Running shirt
Marathonrecepten
Marathonvoedingspakket

Heb je je (ook) aangemeld voor het 100 dagen programma van Sportrusten dan krijg je 10% korting op elk gekozen pakket.
Geef dit aan bij ‘Opmerkingen’ in het onderstaande inschrijfformulier.

 

 

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.