Marathontraining Rotterdam

Heb jij zin in een nieuw hardloopavontuur in 2021? Wil je fit worden en wil je op een andere manier trainen: op hartslag en met korte duurlopen? Bij This is Running ben je aan het goede adres. Wij bieden vanuit marathontraining Rotterdam een programma waarbij je je optimaal voorbereid op die magische afstand. 

14K IS MY WAY 
Binnen ons 14K IS MY programma trainen wij met het 14 km schema van Sportrusten, waarbij we heel gericht op hartslag trainen. Dat doen we met duurlopen die nooit langer zijn dan 14 km. Aan de hand van een 100 dagen schema die je van ons krijgt doe je vier gevarieerde trainingen per week: twee duurlopen op hartslag, een intervaltraining en een korte rustige training. In tegenstelling tot andere schema’s train je door deze manier van marathontraining heel bewust en heel gericht op marathontempo. Hierdoor haal je alles uit je trainingen, raak je nooit overtraind en sta je na 100 dagen mega fit aan de start van jouw marathon.  

Voor wie?
Plezier staat bij ons voorop. Als jij gemotiveerd bent, een goed humeur hebt en een 10 km binnen het uur kan lopen dan ben jij geschikt om aan te sluiten. Loop je nog niet zo lang? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je je optimaal voorbereid. Dat doen wij met deskundige en persoonlijke begeleiding, waarbij iedereen evenveel aandacht krijgt. Oftewel one team, one goal! 

Start traject
Vanaf eind januari start er een nieuw traject. Aan de hand van het 100 dagen schema ga je heel gericht op marathonhartslag trainen. Daarnaast ga je met ons vanaf half februari elke week knallen met een intervaltraining. Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper en verder, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds fitter en sneller wordt. En waardoor je aan het einde van het traject fit genoeg bent om een marathon te lopen. Met wellicht een PR.  

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, gaan we naar diverse wedstrijdjes, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathonparty. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom marathontraining waar je ‘U’ tegen zegt! 

Let’s do this!
Ben je om? En ga je met ons een geweldig avontuur aan? Kijk hieronder waar het pakket uit bestaat en schrijf je in. En we beloven je dat je een ervaring krijg die je nooit meer zult vergeten.  

Heb je nog een vraag? 
Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Zo niet, stuur ons gerust een mailtje en we komen er snel op terug. Een belletje mag natuurlijk ook!  


 

Kies jouw groep!

Rotterdam

Zondag (groep 1) = VOL!
Startdatum: 14 febr
Tijd: 09.30 uur
Locatie: Kralingse Bos

Zondag (groep 2) = VOL!
Startdatum: 14 febr
Tijd: 10.45 uur
Locatie: Kralingse Bos

Rotterdam / Capelle

Dinsdag (groep 1) = VOL!
Startdatum: 9 febr
Tijd: 19.30 uur
Locatie: wisselende locaties 

Dinsdag (groep 2) = VOL!
Startdatum: 9 febr
Tijd: 20.45 uur
Locatie: wisselende locaties

Michel de Wit

Michel de Wit

Trainer Rotterdam

Ons pakket

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks

€ 199,-

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.