Marathontraining Rotterdam

Wil je op hartslag trainen en wil je fit aan de start van de marathon van Rotterdam 2023 staan? Met onze marathontraining train je samen in een groep naar de Mooiste, waarbij je alles uit je voorbereiding haalt. 

Wij trainen op hartslag!
En doen dat met het 14 km schema van Sportrusten. Aan de hand van een 100 dagen schema die je van ons krijgt doe je vier gevarieerde trainingen per week: twee duurlopen (op hartslag), een intervaltraining en een korte rustige training. In tegenstelling tot het traditionele schema train je door deze manier van marathontraining heel gericht op hartslag en op marathontempo. Hierdoor haal je alles uit je trainingen, raak je nooit overtraind en sta je na 100 dagen mega fit aan de start van jouw marathon.

Kan ik dit?
Jazeker! Als jij gemotiveerd bent en een 10 km binnen het uur kan lopen ben jij geschikt om aan te sluiten bij één van onze groepen (zie groene kolom). Loop je nog niet zo lang? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeleiding voor dat je goed begeleid wordt en dat je zonder blessures kan starten aan de marathon. 

Start traject
Vanaf eind december start er weer een nieuw traject. Aan de hand van het 100 dagen schema ga je heel gericht op marathonhartslag trainen. Daarnaast doe je met ons vanaf half januari elke week een intervaltraining met één van onze groepen (zie groene kolom). Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt. En waardoor je aan het einde van het traject mega fit aan de start van Rotterdam staat. 

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, gaan we naar diverse wedstrijdjes, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathonparty. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom marathontraining wat veel meer is dan alleen hardlopen. 

Let’s do this!
Ben je om? En ga je met ons een geweldig avontuur aan? We hebben diverse pakketten wat aansluit bij jouw ideale marathonvoorbereiding. Kijk hieronder waar de pakketten uit bestaan en schrijf je in. En we beloven je dat je een ervaring krijg die je nooit meer zult vergeten.  

Heb je nog een vraag? 
Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Ook kan je het contactformulier invullen en we komen er snel op terug. 

Rotterdam  Kralingen

Zondag (groep 1)
Startdatum: 15 jan 2023
Tijd: 09.30 – 10.30 uur
Locatie: The Boathouse
Tempo groep (PR 10 km): < 51 min

Zondag (groep 2)
Startdatum: 15 jan 2023
Tijd: 10.45 – 11.45 uur
Locatie: The Boathouse
Tempo groep (PR 10 km): 52-60 min

Rotterdam  Noord

Donderdag
Startdatum: 19 jan 2023
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Vroesenpaviljoen
Tempo groep (PR 10 km): < 60 min

Capelle a/d IJssel

Dinsdag (groep 1)
Startdatum: 17 jan 2023
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: De Rozenburcht
Tempo groep (PR 10 km): 49 – 60 min

Dinsdag (groep 2)
Startdatum: 17 jan 2023
Tijd: 20.15 – 21.15 uur
Locatie: De Rozenburcht
Tempo groep (PR 10 km): <48 min

Meet the trainer!

Meet the trainer!

Michel de Wit

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks

€ 239

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks
+
Herstelvoeding
This is Running shirt

€ 299

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks
+
Herstelvoeding
This is Running shirt
Marathonvoedingspakket
Marathonposter

€ 369

 

 

LET’S  DO  THIS!