Marathontraining Den Haag

Woon jij in Den Haag of daar vlakbij en heb jij zin in een nieuw hardloopavontuur in 2021? Wil je fit worden en vind je het tof om een keer op een andere manier te trainen: op hartslag en met korte duurlopen? This is Running biedt marathontraining Den Haag waarbij je je optimaal voorbereid op de marathon.

Train op hartslag
Met ons ‘14K IS MY WAY’ programma ga je op hartslag trainen en zijn je duurlopen korter dan normaal. Je volgt tijdens het programma een 100-dagen marathonschema wat gebaseerd is op het 14 km schema van Sportrusten. Binnen dit schema doe je wekelijks vier gevarieerde trainingen die nooit langer zijn dan 14 kilometer. Twee duurlopen, één intervaltraining en een korte rustige training. In vergelijking met het traditionele schema train je hierdoor veel gerichter en bewuster waardoor je niet overtraind raakt. Na 100 dagen sta jij mega fit aan de start van jouw marathon.

Kan ik meedoen?
Binnen marathontraining Den Haag staat plezier voorop! En natuurlijk een stukje motivatie en toewijding. Als je dan ook nog een 10 km binnen het uur kan lopen kan jij aansluiten bij ons programma. Heb je nog niet zoveel hardloopervaring? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeiding voor dat ook jij zonder blessures het traject doorloopt.

Start traject
Voordat het traject eind januari van start gaat doe je met ons een veldtest. Aan de hiervan wordt jouw marathonhartslag bepaald, waar je heel gericht mee gaat trainen. Half februari starten we met de zwaarste training van het schema: de intervaltraining. Deze training doen we wekelijks met de groep, waardoor je sneller, fitter en sterker wordt. Ook mentaal! Gedurende de voorbereiding maak je een enorme progressie, zodat je meer dan klaar bent voor jouw marathon.

Wat krijg je nog meer?
Marathontraining Den Haag van This is Running is meer dan alleen trainen. De weg er naar toe moet naar onze mening namelijk net zo mooi zijn als de marathon zelf. Misschien nog wel mooier! Daarom doen wij veel meer met de groep. Tijdens het traject bezoeken we met de groep diverse wedstrijdjes, trainen we af en toe op een unieke locatie, motiveren we elkaar dmv een whatsapp groep en krijg je gedurende het traject veel adviezen en tips mbt het lopen van de ideale marathon.

Are you in?!
En ben jij klaar voor een geweldig avontuur? We hebben diverse pakketten wat aansluit bij jouw ideale marathonvoorbereiding. Kijk hieronder waar de pakketten uit bestaan en schrijf je in! En wij zorgen dat jij een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten.

Heb je nog een vraag? 
Begijpelijk! Wellicht vind je jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Is dat niet het geval: stuur ons gerust een mailtje en wij zorgen dat je heel snel een antwoord hebt. 

Onze trainingsgroep

Den haag

Dinsdag
Startdatum: 9 febr
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Zuiderpark

Leonne Dieleman

Leonne Dieleman

Trainer Den Haag

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks
Herstelvoeding
Digitaal krachtprogramma
This is Running shirt

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks
Herstelvoeding
Digitaal krachtprogramma
This is Running shirt
Marathonrecepten
Marathonvoedingspakket

Heb je je aangemeld voor het 100 dagen programma van Sportrusten krijg je 10% korting op elk gekozen pakket.
Dit kan je aangeven bij ‘Opmerkingen’ in het onderstaande inschrijfformulier.

 

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.