14K IS MY WAY  

Woon jij in Den Haag of daar vlakbij en heb jij zin in een nieuw hardloopavontuur in 2021? Wil je fit worden en vind je het tof om een keer op een andere manier te trainen? 

14K IS MY WAY
Met ons ‘14K IS MY WAY’ programma ga je op hartslag trainen en zijn je duurlopen korter dan normaal. Je volgt tijdens het programma een 100-dagen schema waarbij je per week vier gevarieerde trainingen doet die nooit langer zijn dan 14 kilometer. Aan de hand van een test ga je heel gericht op jouw persoonlijke hartslag trainen, zodat je altijd op de juiste balans vetten/suikers loopt.

Kan ik meedoen?
Plezier staat bij ons voorop. Als jij gemotiveerd bent, een goed humeur hebt en een 10 km binnen het uur kan lopen dan ben jij geschikt om aan te sluiten bij ons programma.

Start traject
Aan de hand van het 100 dagen schema, die je van ons krijgt, ga je vanaf begin februari heel gericht trainen. Daarnaast ga je met ons vanaf half februari elke week knallen met een intervaltraining. Nadat jij het 100 dagen schema hebt voltooid ben jij fit genoeg om een marathon te kunnen lopen.

Are you in?!
Ben jij klaar voor een geweldig avontuur? Schrijf je in en wij zorgen dat jij een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten.

Vragen? 
Stuur ons gerust een mailtje of geef een belletje. 

Informatiebijeenkomst 
Ook organiseren we op zaterdag 28 en zondag 29 november informatiebijeekomsten bij Run2Day Den Haag over ons programma. We gaan tijdens deze bijeenkomst nog wat dieper in op het programma en de manier van trainen. En natuurlijk heb je de kans om al je vragen te stellen. Kom gerust langs! Schrijf je in via het online inschrijfformulier.

KIES JOUW GROEP!

Den haag


Dinsdag

Startdatum: 9 febr
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Zuiderpark

Leonne Dieleman

Leonne Dieleman

Trainer Den Haag

Ons pakket

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks

€ 199,-

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.