Marathontraining Den Haag

Ga jij 10 april 2022 de marathon van Rotterdam lopen? Wil je fit aan de start staan en de perfecte marathon lopen? Met onze marathontraining Den Haag train je samen met een groep naar de marathon toe, waarbij je alles uit je voorbereiding haalt. 

Train op hartslag
Met ons 14K IS MY WAY programma train je op hartslag en zijn je duurlopen korter dan normaal. Je volgt tijdens het programma een 100-dagen marathonschema wat gebaseerd is op het 14 km schema van Sportrusten. Binnen dit schema doe je wekelijks vier gevarieerde trainingen die nooit langer zijn dan 14 kilometer. Twee duurlopen, één intervaltraining en een korte rustige training. In vergelijking met het traditionele schema train je hierdoor veel gerichter en bewuster waardoor je nooit overtraind raakt. Na 100 dagen sta jij mega fit aan de start van de marathon van Rotterdam.

Kan ik meedoen?
Binnen marathontraining Den Haag staat plezier voorop! Loop jij daarnaast een 10 km binnen het uur kan jij aansluiten bij onze marathongroep (zie groene kolom). Heb je nog niet zoveel hardloopervaring? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeleiding voor dat jij zonder blessures het traject doorloopt.

Start traject
Voordat jouw schema begin januari van start gaat doe je eerst met ons een hartslagtest. Aan de hand hiervan wordt jouw trainingshartslag bepaald en doe je wekelijks drie trainingen zelfstandig. Half januari starten we met de zwaarste training van het schema: de intervaltraining (zie groene kolom). Deze training doen we met de groep, waardoor je sneller, fitter en sterker wordt. Ook mentaal! Gedurende de voorbereiding maak je een enorme progressie, zodat je op 10 april klaar bent voor de marathon van Rotterdam.

Wat krijg je nog meer?
Marathontraining Den Haag is meer dan alleen trainen. Wij vinden de weg er naar toe namelijk net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen wij gedurende het traject veel meer met de groep. Zo bezoeken we diverse wedstrijdjes, trainen we af en toe op een unieke locatie en motiveren we elkaar dmv een Whatsapp groep. Ook krijg je gedurende het traject veel tips en adviezen met betrekking tot je herstel, voeding, ademhaling, de opbouw van de marathon en nog veel meer. Kortom een voorbereiding waar je ‘U’ tegen zegt!

Are you in?!
En ben jij klaar voor een geweldig avontuur? We hebben diverse pakketten die aansluiten bij jouw ideale marathonvoorbereiding. Kijk hieronder waar de pakketten uit bestaan en schrijf je in!

Heb je nog een vraag? 
Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Wellicht vind je jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Ook kan je het contactformulier invullen zodat we er snel op terug komen. 

Onze trainingsgroep

Dinsdag
Startdatum: 18 jan 2022
Tijd: 19.30 – 20.45 uur
Locatie: Malieveld

Koen Ramsteijn

Koen Ramsteijn

Trainer Den Haag

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & Tricks

€ 239

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks
+
Herstelvoeding
This is Running shirt

€ 299

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks
+
Herstelvoeding
This is Running shirt
Marathonvoedingspakket
Marathonrecepten

€ 359

Heb je je aangemeld voor het 100 dagen programma van Sportrusten krijg je 10% korting op elk gekozen pakket.
Dit kan je aangeven bij ‘Opmerkingen’ in het onderstaande inschrijfformulier.

 

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.