Marathon Rotterdam 2020

Ga jij volgend jaar de jubileum editie van Rotterdam lopen? Wil je fit aan de start staan? En wil je een onvergetelijke voorbereiding hebben? Sluit je dan aan bij de marathongroep van This is Running. 

14 km schema
Wij trainen met het Sportrusten programma waarbij je nooit langer traint dan 14 km. Aan de hand van een 100 dagen schema doe je vier gevarieerde trainingen per week. In tegenstelling tot andere schema’s ga Je heel gericht op marathontempo of er boven trainen. Hierdoor haal je alles uit je trainingen en raak je nooit overtraind. 

Voor wie?
Het enige wat je moet kunnen is een 10 km binnen het uur lopen. Loop je nog niet zo lang? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid wordt op die magische afstand. Hoe je dit doet? Trainen op hartslag. En een goede balans tussen trainen en herstel.

Start traject
Vanaf begin januari gaan we met verschillende groepen naar de marathon van Rotterdam toewerken. Aan de hand van het 100 dagen schema ga je heel gericht trainen. Daarnaast ga je met ons elke week knallen met een intensieve intervaltraining. Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper en verder, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt.

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathonparty. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom een voorbereiding waar je ‘U’ tegen zegt!

Let’s do this!
Ben je om? Super tof! Schrijf je in met één van de pakketten en wij zorgen ervoor dat je een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten. 

Informatieavond
Ben je nog niet zo overtuigd? Geen probleem! Dat hadden meer lopers voordat zij met dit schema zijn gaan trainen. Maar ook zij hebben de finish gehaald. Lees hun ervaringen maar! Ook ben je van harte welkom op de informatieavond die wij in november organiseren. Meld je aan d.m.v. het inschrijfformulier

Vragen? 
Stuur ons gerust een mailtje of geef een belletje. 

Onze groepen

 

Rotterdam Kralingen

Zondag: 09.30 uur
Startdatum: 12 jan 2020
Locatie: Boathouse


Zondag: 10.45 uur
Startdatum: 12 jan 2020
Locatie: Boathouse

 

Capelle a/d IJssel

Dinsdag: 19.30 uur
Startdatum: 7 jan 2020
Locatie: De Rozenburcht


Dinsdag: 20.45 uur
Startdatum: 7 jan 2020
Locatie: De Rozenburcht

 

Oud Beijerland

Woensdag: 19.30 – 20.30 uur
Startdatum: 8 jan 2020
Locatie: Oude Tol

 

Kies jouw pakket

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag) *
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
x Voedingspakket
x Inspiratietraining
x Startbewijs halve marathon
x T-shirt ’14k is my way’

€ 199,-

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag) *
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
 Voedingspakket
 Inspiratietraining
 Startbewijs halve marathon
T-shirt ’14k is my way’

€ 349,-

* Heb je al (veld)test gedaan? Je krijgt 25% korting op je pakket!

1 op 1 begeleiding

Wil je liever 1 op 1 begeleid worden? Dat kan uiteraard ook. Er is een speciaal marathon pakket, waarbij je door persoonlijke begeleiding van mij mega fit aan de start van jouw marathon staat.

locatie

The Boathouse

The Boathouse | Langepad 51 | Rotterdam

De Rozenburgt

De Rozenburcht | Nieuwe Laan 20 | Capelle a/d IJssel

Inschrijven