Marathon Rotterdam

Ga jij in april de marathon van Rotterdam lopen? En wil je goed voorbereid aan de start staan? Train dan met ons! Wij trainen met het hardloopschema van Sportrusten, waarbij je nooit langer traint dan 14 km. Je hoeft niet in je vrije weekend naar buiten te gaan voor een lange duurloop. Dit scheelt je weer veel tijd en energie die je heel goed voor andere dingen kan gebruiken.

Bij dit schema ga je op hartslag trainen. Daarmee doe je twee duurlopen in de week. En dus nooit langer dan 14 km. Daarnaast ga je met ons knallen en doe je een intensieve intervaltraining van een uur lang. 

Ben je (nog) sceptisch? Begrijpelijk, dat hadden meer lopers. Maar iedereen die met dit schema is begonnen is over de finish gekomen. En ook een PR halen is realistisch. Ikzelf bijvoorbeeld heb in 2016 met dit schema 16 minuten van mijn tijd gelopen. Maar nog veel belangrijker: ik heb heel constant gelopen, ben de man met de hamer niet tegengekomen en was na de finish weer heel snel fit. Kortom, je kan alle kanten op met dit schema. Lees de ervaringen maar van andere lopers!

Veldtest 
Voordat je met dit schema gaat trainen is het wel belangrijk dat je een veldtest hebt gedaan. Uit deze test komt namelijk jouw persoonlijke marathonhartslag, waar je heel gericht de duurlopen gaat doen. En waar je tevens ook de marathon mee gaat lopen. Uiteraard kunnen wij jou helpen met deze test. 

Ben je overtuigd?
Dat is mooi! Wij gaan binnenkort weer met een groep naar de marathon van Rotterdam trainen. Elke week gaan we knallen met een pittige intervaltraining. Kijk hier voor de concrete informatie en schrijf je in met één van onderstaande opties. Je kan kiezen uit een basispakket tot aan all-in begeleiding. Ongeacht welk pakket je ook kiest, één ding is zeker: met ons ga je een onvergetelijke tijd tegemoet!

Informatieavond
Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? En wil je meer over het schema weten en de manier van trainen kom dan naar de informatie-avond op woensdagavond 21 november 2018 van 19.30 – 21.00 uur bij de Hardloopwinkel Rotterdam. Tijdens deze avond leggen wij je uit waarom je met dit schema een topmarathon gaat lopen. Kortom: echt de moeite waard! En het is ook nog eens gratis. Schrijf je in door het inschrijfformulier in te vullen. 

Vragen en contact
Kan je niet aanwezig zijn op de informatie-avond? Heb je nog vragen over de manier van trainen of is er iets anders wat je graag wilt weten neem dan gerust contact met me op. 

Geen 14 km schema
Wel meetrainen, maar niet met het 14 km schema? Ook dat kan uiteraard! Schrijf je in met het ‘Run Basic’ pakket. 

 

Marathongroep


Capelle a/d IJssel

Datum: dinsdag 8 jan 2019
Aantal weken: 12
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Rozenburcht

 

Rotterdam Kralingen
Datum: zondag 13 jan 2019
Aantal weken: 12
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Brasserie Woodz

 

Zij deden het al!

Kies jouw pakket

12 groepstrainingen
Hardloopschema
WhatsApp groep
€ 85,-
12 groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Persoonlijk WhatsApp contact
€ 150,-
12 groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (incl. uitslag)
Inspiratie-/techniektraining
WhatsApp groep
Persoonlijk WhatsApp contact
T-shirt ’14k is our way’
€ 240,-
Ga je met vakantie tijdens de trainingen? Geen probleem!
Ik zorg dat jij kant en klare trainingen van mij krijgt, zodat je zelf op je vakantieadres kan doortrainen.

1 op 1 begeleiding

Wil je liever 1 op 1 begeleid worden? Dat kan uiteraard ook. Er is een speciaal marathon pakket, waarbij je door persoonlijke begeleiding van mij mega fit aan de start van jouw marathon staat.

locaties

Brasserie Woodz | Langepad 9 | Rotterdam

Rozenburcht | Nieuwe Laan 20 | Capelle aan den IJssel

Inschrijven

Contactgegevens

06 48 92 32 00