Marathon Rotterdam 2020

Ga jij volgend jaar de jubileum editie van Rotterdam lopen? Wil je fit aan de start staan? En wil je een onvergetelijke voorbereiding hebben?

Train dan met ons!
Wij trainen met het Sportrusten programma waarbij je nooit langer traint dan 14 km. Aan de hand van een 100 dagen schema doe je vier gevarieerde trainingen per week. In tegenstelling tot andere schema’s ga Je heel gericht op marathontempo of er boven trainen. Doordat de trainingen kort zijn ben je altijd weer opgeladen voor je volgende training. Hierdoor haal je alles uit je trainingen en raak je nooit overtraind. 

Wat heb je nodig?
Een 10 km binnen het uur. En natuurlijk een goede hartslagmeter. Ook doe je voordat je met dit schema gaat trainen met ons een (veld)test. Uit deze test komt namelijk jouw persoonlijke marathonhartslag, waar je gedurende de voorbereiding heel gericht mee gaat trainen. En waar je tevens ook de marathon mee gaat lopen.

Start traject
Vanaf begin januari gaan we met verschillende groepen naar de marathon van Rotterdam toewerken. Aan de hand van het 100 dagen schema, wat je van ons krijgt, ga je heel gericht trainen. Daarnaast ga je met ons elke week knallen met een intensieve intervaltraining: de zwaarste training van jouw schema. Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper en verder, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt.

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een whatsapp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie, doen we soms een drankje met elkaar en hebben we een week voor de marathon een pre-marathondiner. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom een voorbereiding waar je ‘U’ tegen zegt!

Let’s do this!
Ben je om en wil jij met dit unieke schema trainen? Wil je een onvergetelijke voorbereiding met een toffe groep? En wil je fit aan de start van de marathon van Rotterdam staan? Schrijf je dan in met één van de pakketten! En wij zorgen ervoor dat je een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten. 

Twijfel je nog?
Dat is helemaal niet zo gek. Dat hadden meer lopers voordat zij met dit schema zijn gaan trainen. Om jouw twijfel weg te nemen kan je de ervaringen van andere lopers lezen. Ook kan je ons altijd even bellen of mailen, zodat we al jouw vragen kunnen beantwoorden.

MARATHONGROEP

 

Rotterdam
Zondag 10.00 uur
Startdatum: 12 jan 2020
Locatie: Kralingse bos

 

Zondag 11.15 uur
Startdatum: 12 jan 2020
Locatie: Kralingse bos

 

Capelle a/d IJssel
Dinsdag 19.30 uur
Startdatum: 7 jan 2020
Locatie: De Rozenburcht

 

Zij deden het al!

Kies jouw pakket

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag) *
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
x Online coaching
x Inspiratietraining
x Startbewijs halve marathon
x T-shirt ’14k is my way’

€ 199,-

 Groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag) *
 Mental coaching
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
 Online coaching
 Inspiratietraining
 Startbewijs halve marathon
T-shirt ’14k is my way’

€ 329,-

* Indien je al een (veld)test hebt gedaan krijg je 25% korting op je pakket!

1 op 1 begeleiding

Wil je liever 1 op 1 begeleid worden? Dat kan uiteraard ook. Er is een speciaal marathon pakket, waarbij je door persoonlijke begeleiding van mij mega fit aan de start van jouw marathon staat.

locatie

The Boathouse

The Boathouse | Langepad 51 | Rotterdam

Inschrijven

Contactgegevens

06 48 92 32 00