Marathon Rotterdam

Ga jij de mooiste marathon van ons land lopen? En wil je goed voorbereid aan de start staan? 

Train dan met ons!
Vanaf januari gaan we met een groep naar de mooiste marathon van ons land trainen. Elke week gaan we knallen met een intensieve intervaltraining. De zwaarste training van jouw schema. Je hoeft niet alleen de kou in om die vervelende en zware intervallen te doen. Wij doen deze training met een groep, waarbij iedereen naar hetzelfde doel toewerkt. Dit geeft een enorme binding en groepsgevoel. Elke week staat er een andere training op het programma, waardoor we heel afwisselend en gevarieerd trainen. Hierdoor geef je je lichaam elke keer weer een nieuwe prikkel, zodat je beetje bij beetje steeds sneller wordt. Doe je mee? 

Schrijf je in!
Er zijn twee groepen waar je uit kan kiezen. Kijk hier voor de concrete informatie en schrijf je in met één van onderstaande opties. Je kan kiezen uit een pakket met alleen interval-trainingen tot aan all-in begeleiding. Ongeacht welk pakket je ook kiest, één ding is zeker: met ons ga je een onvergetelijke tijd tegemoet!

De marathon met 14 km!
Wil je revolutionair trainen? Heb je geen zin in die lange duurlopen en wil je fit aan de start staan? Train dan met het hardloopschema van Sportrusten, waarbij je nooit langer traint dan 14 km. Je hoeft niet in je vrije weekend naar buiten te gaan voor een lange duurloop. Dit scheelt je weer veel tijd en energie die je heel goed voor andere dingen kan gebruiken.

Bij dit schema ga je op hartslag trainen. Daarmee doe je twee duurlopen in de week. En dus nooit langer dan 14 km. Daarnaast ga je met ons knallen en doe je een intensieve intervaltraining van een uur lang. 

Ben je (nog) sceptisch? Begrijpelijk, dat hadden meer lopers. Maar iedereen die met dit schema is begonnen is over de finish gekomen. En ook een PR halen is realistisch. Lees de ervaringen maar van andere lopers!

Veldtest 
Voordat je met dit schema gaat trainen is het wel belangrijk dat je een veldtest doet. Uit deze test komt namelijk jouw persoonlijke marathonhartslag, waar je heel gericht de duurlopen op gaat doen. En waar je tevens ook de marathon mee gaat lopen. Uiteraard kunnen wij jou helpen met deze test. 

Ben je om?
Schrijf je dan in met het ‘Get More’ of ‘Go for All’ pakket! En wij zorgen ervoor dat jij op zondag 7 april 2019 mega fit aan de start staat. Heb je nog vragen over deze bijzondere manier van trainen of is er iets anders wat je graag wilt weten neem dan gerust contact met ons op. 

Marathongroep


Capelle a/d IJssel

Datum: dinsdag 8 jan 2019
Aantal weken: 12
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Rozenburcht

 

Rotterdam Kralingen
Datum: zondag 13 jan 2019
Aantal weken: 12
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Brasserie Woodz

 

Zij deden het al!

Kies jouw pakket

12 groepstrainingen
WhatsApp groep
€ 85,-
12 groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
€ 150,-
12 groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (incl. uitslag)
Inspiratie-/techniektraining
WhatsApp groep
Persoonlijk WhatsApp contact
T-shirt ’14k is our way’
€ 240,-
Ga je met vakantie tijdens de trainingen? Geen probleem!
Ik zorg dat jij kant en klare trainingen van mij krijgt, zodat je zelf op je vakantieadres kan doortrainen.

1 op 1 begeleiding

Wil je liever 1 op 1 begeleid worden? Dat kan uiteraard ook. Er is een speciaal marathon pakket, waarbij je door persoonlijke begeleiding van mij mega fit aan de start van jouw marathon staat.

locaties

Brasserie Woodz | Langepad 9 | Rotterdam

Rozenburcht | Nieuwe Laan 20 | Capelle aan den IJssel

Inschrijven

Contactgegevens

06 48 92 32 00