NajaarsMarathon 2019

Ga jij dit najaar de marathon van Amsterdam of Eindhoven lopen? Of zoek je het zelfs verder op en ga je naar Frankfurt, Dublin of Lissabon? Welke marathon jij ook gaat lopen: bij ons krijg je een onvergetelijke voorbereiding.

Sportrusten
Wij trainen met het Sportrusten programma waarbij je nooit langer traint dan 14 km. Aan de hand van een 100 dagen schema doe je vier trainingen per week: twee duurlopen op hartslag, één rustige training en een intervaltraining. In tegenstelling tot andere schema’s ga Je heel gericht op marathontempo of er boven trainen. Doordat de trainingen kort zijn ben je altijd weer opgeladen voor je volgende training. Hierdoor haal je alles uit je trainingen en raak je nooit overtraind. 

Test
Voordat je met dit schema gaat trainen doe je met ons een veldtest. Uit deze test komt namelijk jouw persoonlijke marathonhartslag(en), waar je heel gericht de duurlopen op gaat doen. En waar je tevens ook de marathon mee gaat lopen.

Start traject
Vanaf eind juli gaan we met twee groepen naar een najaarsmarathon toewerken. Aan de hand van het 100 dagen schema, wat je van ons krijgt, ga je heel gericht trainen. Daarnaast ga je met ons elke week knallen met een intensieve intervaltraining in het Kralingse bos. De zwaarste training van jouw schema. Doordat je deze training met een groep doet ga je net nog iets dieper en verder, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt.

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de marathon zelf. Daarom doen we veel meer met de groep. Zo houden we elkaar op de hoogte van onze trainingen d.m.v. een whatsapp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie en doen we soms een drankje met elkaar. Ook krijg je in de hele voorbereiding adviezen over o.a. voeding, gels, opbouw marathon en nog veel meer. Kortom een voorbereiding waar je ‘U’ tegen zegt!

Let’s do this!
Ben je om en wil jij met dit unieke schema trainen? Wil je een onvergetelijke voorbereiding met een toffe groep? En wil je fit aan de start staan? Schrijf je dan in met één van de pakketten! En wij zorgen ervoor dat jij in het najaar een ervaring krijgt die je nooit meer zult vergeten. 

Vragen
Heb je nog vragen over deze manier van trainen? Stuur ons gerust een mailtje of geef een belletje. 

ROTTERDAM KRALINGEN


Startdatum: di 30 juli 2019

Aantal weken: 12
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: The Boathouse

 

Startdatum: zon 4 aug 2019
Aantal weken: 12
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: The Boathouse

Zij deden het al!

Kies jouw pakket

 12 groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
 Mental coaching
x Inspiratietraining
x Ademhalingsoefeningen
x T-shirt ’14k is my way’

€ 199,-

 12 groepstrainingen
 Hardloopschema
 Veldtest (+ uitslag)
 WhatsApp groep
 Special intervaltrainingen
 Tips & tricks
 Mental coaching
Inspiratietraining
 Ademhalingsoefeningen
T-shirt ’14k is my way’

€ 299,-

Ga je met vakantie tijdens de voorbereiding? Geen probleem!
Ik zorg dat jij kant en klare trainingen van mij krijgt, zodat je zelf op je vakantieadres kan doortrainen.

1 op 1 begeleiding

Wil je liever 1 op 1 begeleid worden? Dat kan uiteraard ook. Er is een speciaal marathon pakket, waarbij je door persoonlijke begeleiding van mij mega fit aan de start van jouw marathon staat.

locatie

The Boathouse

The Boathouse | Langepad 51 | Rotterdam

Inschrijven

Contactgegevens

06 48 92 32 00