Train op hartslag

en wordt fitter!

Hardlopen op hartslag

Wil jij je hardloopconditie uitbereiden? Wil je fitter worden en doelgericht trainen? This is Running traint met een hardloopschema waarbij je heel gericht gaat hardlopen op hartslag. Je wordt fiiter, sneller en een betere hardloper!

Persoonlijk hardloopschema
Veel hardlopers zijn jou al voorgegaan met het trainen op hartslag en zijn hierdoor een betere hardloper geworden. Jij kan het dus ook! Aan de hand van jouw doel ontvang je van ons een persoonlijk hardloopschema, waar je week in week uit mee gaat trainen. Doordat je met ons schema gaat hardlopen op hartslag train je veel gerichter en bewuster. Hierdoor haal je meer uit je voorbereiding, waardoor je gedurende het schema niet alleen een betere conditie krijgt, maar ook veel sneller wordt.

Hartslagtest
Voordat je gaat trainen op hartslag is het essentieel dat je een hartslagtest doet. Dit is namelijk de basis om met het schema te gaan trainen. Wij zorgen er met onze expertise voor dat je goed begeleid wordt tijdens de test en dat de juiste waardes eruit komen, zodat je optimaal kan gaan trainen. Na de test sturen we jou de uitslag met daarin jouw persoonlijke trainingshartslagen, omslagpunt en hartslagzones, zodat jij kan starten met het schema!

Tips & Tricks
Hardlopen op hartslag is in het begin even wennen. Maar met onze Tips & Tricks heb je het snel onder de knie. We leggen je tot in detail uit hoe je op de juiste manier op hartslag loopt. Ook krijg je tips om je herstel te versnellen en te bevorderen. Je maakt namelijk niet alleen progressie door te trainen, maar ook door een goed herstel.  Met als resultaat dat je gedurende jouw schema steeds sneller wordt op dezelfde (trainings)hartslag. En dat maakt jouw voorbereiding nog leuker!

Persoonlijke benadering
This is Running staat voor persoonlijke benadering. Wij geloven namelijk dat dit ten goede komt van jouw plezier en progressie gedurende het schema. Daarom volgen we jou op de voet en hebben we af en toe (persoonlijk) contact om de voortgang met elkaar te bespreken. We geven je feedback, tips en motiveren je zodat je nog meer uit jouw voorbereiding haalt.

Kies jouw pakket op maat!
Ga je de uitdaging en wil je ook trainen op hartslag? Hieronder vind je onze pakketten die aansluiten bij jouw ideale voorbereiding. Welk pakket je ook kiest: met This is Running train je gegarandeerd naar een persoonlijk succes.

Heb je nog een vraag? 
Vul het contactformulier in en we komen er snel op terug. 

Meld je aan en krijg ..

✓ een persoonlijk hardloopschema
✓ een hartslagtest
✓ een betere conditie
✓ meer snelheid
✓ meer plezier in trainen
✓ een betere balans in trainen en rust
✓ geen blessures
✓ een (dik) PR!

Onze trainers

Onze trainers

Onze pakketten

Persoonlijk schema (10, 15, 21, 42 km)
Hartslagtest (+ uitslag)

 Persoonlijk schema (10, 15, 21, 42 km)
Hartslagtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma (8 workouts)

€ 129

1 op 1 begeleiding

Ook dat doen wij! Onze hardloopcoach maakt van jou niet alleen een betere hardloper, maar zorgt er ook voor dat jij na 100 dagen mega fit aan de start van jouw doel staat. We hebben diverse pakketten die aansluiten bij jouw ideale voorbereiding.

REVIEWS

‘Twee jaar geleden kennis gemaakt met de marathongroep van This is Running. Een super enthousiaste loopgroep met de focus op Sportrusten. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik super fit aan de start van de Rotterdamse marathon stond en deze in een mooi PR heb uitgelopen. Super trots en blij mee en dit smaakt zeker naar meer.’

– Erik van Wageningen –

‘Wat ik zo mooi vind aan de marathongroep van ‘This is Running’: de gezelligheid en dat er altijd een goede sfeer is in de groep. Er staat een trainer voor de groep die altijd enthousiast is en die een enorme drive heeft. Hij zorgt ervoor dat je tijdens de trainingen tot het uiterste gaat. Zo dat je toch net dat laatste beetje geeft, terwijl je eigenlijk niet meer kan. Je komt echt met een voldaan gevoel thuis.’

– Walter de Bruijn –

‘Veel minder renuren maar gerichte kilometers. Je wordt steeds sneller per km en zonder één blessure of overbelasting kun je met relatief gemak de magische finish van de marathon halen. Dankzij het 14 km schema en This is Running mag ik mezelf ineens een marathonloper noemen!’

– Charlie Burm –

‘Het hardlopen met zowel het 14km marathonschema als de loopgroep van This is Running zijn beide heel positief. Ik heb een geweldige tijd gehad om op deze manier voor de Rotterdam marathon te trainen en kreeg er erg veel energie van!’

– Simone Langejan –

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.