Train op hartslag en ..

wordt fitter!

Persoonlijke Hardloop begeleiding

Wil jij graag fitter worden? Wil je op hartslag trainen en blessurevrij naar jouw doel toewerken? Kies dan voor persoonlijke hardloop begeleiding van This is Running! Onze hardloopcoach begeleidt jou naar een fittere versie van jezelf! 

Een goed schema is de sleutel tot succes!
En daarom trainen wij met een verantwoord hardloopschema waarbij je heel gericht op hartslag traint. Aan de hand van jouw doel kies je de afstand en krijg je van ons een persoonlijk hardloopschema. Dit schema brengt jou in 12 weken naar jouw doel. Voordat je start met het hardloopschema doe je met onze hardloopcoach een hartslagtest, zodat je met de juiste hartslagwaardes gaat trainen. Het schema is gericht op gevarieerd trainen in verschillende hartslagzones. Hierdoor train je je lichaam optimaal. Je krijgt een betere conditie en je wordt sneller. Blessures? No way! Door de relatief korte trainingen en de rusttijd tussen trainingen blijven blessures ver weg. 

Persoonlijk en deskundig
Onze begeleiding is persoonlijk en deskundig en erop gericht dat jij gedurende het traject steeds fitter wordt. Dat doe je door twee trainingen in de week zelfstandig op hartslag te lopen. Dat is in het begin even wennen, maar met onze begeleiding heb je dit snel onder de knie. Daarnaast doe je met onze hardloopcoach een intensievere training, waarbij je op een hogere hartslag traint. Korte intervallen, lange intervallen: wij begeleiden je naar je maximale kunnen. Hierdoor word je sterker en sneller. Ook geven we je tijdens deze training tips over hoe je je techniek en houding kan verbeteren. 

Mental support
Van essentieel belang binnen ons trjaect.  Daarom geven wij je binnen het traject dé support die je nodig hebt. Dat doen we door af en toe een online meeting met elkaar te hebben. We bespreken de afgelopen trainingen, we kijken naar je progressie en we geven je feedback. Zit het even tegen? Wij motiveren jou om met volle passie en toewijding naar je doel te blijven werken.  

Wat krijg je nog meer?
Ons traject is meer dan alleen hardlopen! Je krijgt een digitaal krachtprogramma om je core en stabiliteit te versterken. Ook hechten wij veel waarde aan ons herstel. Je krijgt veel tips over voeding, ademhaling, de opbouw van je wedstrijd en nog veel meer. 

Voor wie?
Bij ons staat plezier voorop! Als jij iemand bent die graag fitter wilt worden, op hartslag wilt trainen en een bepaalde afstand wilt kunnen lopen kan jij gebruik maken van onze enthousiaste begeleiding. Heb je nog niet zoveel hardloopervaring? Geen probleem! Onze deskundige hardloopcoach zorgt er voor dat jij blessurevrij naar jouw doel wordt begeleid. 

Are you in?!
En ga jij met This is Running een geweldig avontuur aan? We hebben diverse 1 op 1 pakketten die aansluiten bij jouw ideale begeleiding. Kijk hieronder welk pakket het beste bij jou past en schrijf je in!

Heb je nog een vraag?
Vul gerust het contactformulier in of geef ons een belletje. En we zorgen dat je antwoord krijgt op jouw vraag.

Meld je aan en krijg ..

✓ Deskundige begeleiding
✓ een persoonlijk hardloopschema
✓ een hartslagtest
✓ begeleide trainingen
✓ wekelijks een digitale workout
✓ ademhalingsoefeningen
✓ mental coaching
✓ een betere conditie
✓ een betere looptechniek
✓ een betere balans in trainen en rust

Meet our Team

Meet our Team

Liever trainen met een groep?

Ook dat doen wij! We hebben diverse groepen, waarbij we naar de marathon toewerken. Ons ‘14K IS MY WAY’ programma is erop gericht dat we met elkaar een geweldig hardloopavontuur hebben, waarbij iedereen na het schema topfit aan de start van de marathon staat. Doe gerust met ons mee?! We zijn te vinden in de volgende steden.

REVIEWS

‘Twee jaar geleden kennis gemaakt met de marathongroep van This is Running. Een super enthousiaste loopgroep met de focus op Sportrusten. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik super fit aan de start van de Rotterdamse marathon stond en deze in een mooi PR heb uitgelopen. Super trots en blij mee en dit smaakt zeker naar meer.’

– Erik van Wageningen –

‘Wat ik zo mooi vind aan de marathongroep van ‘This is Running’: de gezelligheid en dat er altijd een goede sfeer is in de groep. Er staat een trainer voor de groep die altijd enthousiast is en die een enorme drive heeft. Hij zorgt ervoor dat je tijdens de trainingen tot het uiterste gaat. Zo dat je toch net dat laatste beetje geeft, terwijl je eigenlijk niet meer kan. Je komt echt met een voldaan gevoel thuis.’

– Walter de Bruijn –

‘Veel minder renuren maar gerichte kilometers. Je wordt steeds sneller per km en zonder één blessure of overbelasting kun je met relatief gemak de magische finish van de marathon halen. Dankzij het 14 km schema en This is Running mag ik mezelf ineens een marathonloper noemen!’

– Charlie Burm –

‘Het hardlopen met zowel het 14km marathonschema als de loopgroep van This is Running zijn beide heel positief. Ik heb een geweldige tijd gehad om op deze manier voor de Rotterdam marathon te trainen en kreeg er erg veel energie van!’

– Simone Langejan –

Onze pakketten

Persoonlijk hardloopschema
Tips & Tricks
Hartslagtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
3 mental coaching meetings

€ 149

Persoonlijk hardloopschema
Tips & Tricks
Hartslagtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
3  mental coaching meetings
3 begeleide intervaltrainingen
Herstelvoeding

€ 329

Persoonlijk hardloopschema
Tips & Tricks
Hartslagtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
3 mental coaching meetings
6 begeleide intervaltrainingen
Herstelvoeding
Gelpakket

€ 509

Liever alleen een hardloopschema?
Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden of neem voor een pakket op maat contact met ons op!

Inschrijven

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.