Halve Marathon Rotterdam

Sta jij op 31 juli aan de start van de halve marathon van Rotterdam? Wil je fit worden en wil je eens op een andere manier trainen: op hartslag en met gerichte km’s?This is Running is gespecialiseerd in het trainen op hartslag.  In 10 weken begeleiden we jou met onze halve marathontraining mega fit naar de start van Rotterdam!

Wij trainen op hartslag!
Ons 14K IS MY WAY programma is gebaseerd op het halve marathonschema van Sportrusten. Binnen dit programma train je op je persoonlijke hartslag. Dat doe je met relatief korte duurlopen, zodat je gerichte km’s maakt. Doordat je in verschillende hartslagzones train je heel gevarieerd, waardoor je je lichaam optimaal aan het trainen bent. Op basis van het schema doe je vier trainingen in de week: twee duurlopen op hartslag, één intensieve training en een korte rustige duurloop. 

Kan ik dit?
Jazeker! Als jij gemotiveerd bent en een 10 km binnen 65 minuten kan lopen ben jij geschikt om aan te sluiten bij ons traject (zie groene kolom). Heb je nog niet zoveel hardloopervaing? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeleiding voor dat jij zonder blessures naar de halve toewerkt. 

Start traject
Vanaf half mei start er weer een nieuw traject. Aan de hand van een 10-wekelijks schema ga je heel gericht op hartslag trainen. Daarnaast doe je met ons vanaf  begin juni een intervaltraining (zie groene kolom). Doordat je deze training met een groep doet ga je net iets dieper, waardoor je gedurende de voorbereiding steeds sneller wordt. En waardoor je aan het einde van het traject mega fit aan de start van jouw halve marathon staat. 

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de halve marathon zelf.  Daarom is onze begeleiding meer dan alleen trainen. Zo motiveren we elkaar door middel van een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie en gaan we naar diverse wedstrijdjes. Ook krijg je gedurende het traject adviezen en tips over de juiste voeding, je herstel en de opbouw van jouw halve marathon. 

Let’s do this!
Ga jij deze fantastische uitdaging aan? En sta jij binnenkort mega fit aan de start van de halve marathon van Rotterdam? Wij hebben diverse pakketten waarmee je je optimaal voorbereid. Kijk hieronder welk pakket bij jou aansluit en schrijf je in! 

Heb je nog een vraag? 
Dat snappen we heel goed. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag stuur ons gerust een mailtje en we komen er snel op terug.  

Heb je nog een vraag? 
Kijk bij onze veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. En we komen er snel op terug. 

Kralingse bos

Dag: Donderdag
Startdatum: 2 juni 2022
Tijd: 19.30 uur
Locatie: The Boathouse

Michel de Wit

Michel de Wit

Trainer Rotterdam

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & Trickz

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
Digitaal krachtprogramma
WhatsApp groep
Tips & tricks
+
Herstelvoeding
This is Running shirt

1 op 1 begeleiding

Ook dat doen wij! Onze hardloopcoach maakt van jou niet alleen een betere hardloper, maar zorgt er ook voor dat jij na 100 dagen mega fit aan de start van jouw doel staat. We hebben diverse pakketten die aansluiten bij jouw ideale voorbereiding.

REVIEWS

‘Twee jaar geleden kennis gemaakt met de marathongroep van This is Running. Een super enthousiaste loopgroep met de focus op Sportrusten. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik super fit aan de start van de Rotterdamse marathon stond en deze in een mooi PR heb uitgelopen. Super trots en blij mee en dit smaakt zeker naar meer.’

– Erik van Wageningen –

‘Wat ik zo mooi vind aan de marathongroep van ‘This is Running’: de gezelligheid en dat er altijd een goede sfeer is in de groep. Er staat een trainer voor de groep die altijd enthousiast is en die een enorme drive heeft. Hij zorgt ervoor dat je tijdens de trainingen tot het uiterste gaat. Zo dat je toch net dat laatste beetje geeft, terwijl je eigenlijk niet meer kan. Je komt echt met een voldaan gevoel thuis.’

– Walter de Bruijn –

‘Veel minder renuren maar gerichte kilometers. Je wordt steeds sneller per km en zonder één blessure of overbelasting kun je met relatief gemak de magische finish van de marathon halen. Dankzij het 14 km schema en This is Running mag ik mezelf ineens een marathonloper noemen!’

– Charlie Burm –

‘Het hardlopen met zowel het 14km marathonschema als de loopgroep van This is Running zijn beide heel positief. Ik heb een geweldige tijd gehad om op deze manier voor de Rotterdam marathon te trainen en kreeg er erg veel energie van!’

– Simone Langejan –

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.