Halve Marathontraining Rotterdam

Ga jij dit najaar de CPC lopen? Wil je fit worden en wil je eens op een andere manier trainen: op hartslag en met korte duurlopen? This is Running is gespecialiseerd in het trainen op hartslag.  In 12 weken begeleiden we jou met onze halve marathontraining mega fit naar de start van de CPC. 

Sportrusten 
Ons 14K IS MY WAY programma is gebaseerd op het halve marathonschema van Sportrusten. Binnen dit programma train je op je persoonlijke hartslag. Dat doe je met relatief korte duurlopen, zodat je gerichte km’s maakt. Doordat je in verschillende hartslagzones train je heel gevarieerd, waardoor je je lichaam optimaal aan het trainen bent. Op basis van het schema doe je vier trainingen in de week: twee duurlopen op hartslag, één intensieve training en een korte rustige duurloop. 

Voor wie?
Iedereen die met plezier wilt trainen, gemotiveerd is en een 10 km binnen 65 minuten kan lopen. Heb je nog niet zoveel hardloopervaing? Geen probleem! Wij zorgen er met onze deskundige begeleiding voor dat jij doelgericht en zonder blessures naar de CPC toewerkt.

Start traject
Begin juli start er een nieuw traject van halve marthontraining Rotterdam. Je ontvangt van ons een persoonlijk hardloopschema, waarmee je gaat trainen. Vanaf half juli starten we met de groepstraining, ook wel de intervaltraining. Doordat je deze training met de groep doet ga je harder en, waardoor je gedurende het traject sneller wordt. Na het traject ben je meer dan klaar bent voor die halve marathon. 

Wat krijg je nog meer?
Wij vinden de weg er naar toe net zo belangrijk als de halve marathon zelf.  Daarom is onze begeleiding meer dan alleen trainen. Zo motiveren we elkaar door middel van een WhatsApp groep, trainen we af en toe op een unieke locatie en gaan we naar diverse wedstrijdjes. Ook krijg je gedurende het traject adviezen en tips over de juiste voeding, je herstel en de opbouw van jouw halve marathon. 

Let’s do this!
Ga jij deze fantastische uitdaging aan? En sta jij binnenkort mega fit aan de start van de CPC? Wij hebben diverse pakketten waarmee je je optimaal voorbereid. Kijk hieronder welk pakket bij jou aansluit en schrijf je in! 

Heb je nog een vraag? 
Dat snappen we heel goed. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag stuur ons gerust een mailtje en we komen er snel op terug.  

Heb je nog een vraag? 
Kijk bij onze veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. En we komen er snel op terug. 

Onze trainingsgroep

Kralingse bos

Dag: Maandag
Aantal weken: 12
Startdatum: 19 juli 2021
Tijd: 19.30 uur
Locatie: The Boathouse

Michel de Wit

Michel de Wit

Trainer Rotterdam

Onze pakketten

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep

Groepstrainingen
Hardloopschema
Veldtest (+ uitslag)
WhatsApp groep
Tips & tricks
Herstelvoeding
Digitaal krachtprogramma
This is Running shirt

Heb je je ook aangemeld voor het 100 dagen programma van Sportrusten krijg je 10% korting op elk pakket. Dit kan je aangeven bij ‘Opmerkingen’ in het inschrijfformulier.

 

1 op 1 begeleiding

Ook dat doen wij! Onze hardloopcoach maakt van jou niet alleen een betere hardloper, maar zorgt er ook voor dat jij na 100 dagen mega fit aan de start van jouw doel staat. We hebben diverse pakketten die aansluiten bij jouw ideale voorbereiding.

REVIEWS

‘Twee jaar geleden kennis gemaakt met de marathongroep van This is Running. Een super enthousiaste loopgroep met de focus op Sportrusten. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik super fit aan de start van de Rotterdamse marathon stond en deze in een mooi PR heb uitgelopen. Super trots en blij mee en dit smaakt zeker naar meer.’

– Erik van Wageningen –

‘Wat ik zo mooi vind aan de marathongroep van ‘This is Running’: de gezelligheid en dat er altijd een goede sfeer is in de groep. Er staat een trainer voor de groep die altijd enthousiast is en die een enorme drive heeft. Hij zorgt ervoor dat je tijdens de trainingen tot het uiterste gaat. Zo dat je toch net dat laatste beetje geeft, terwijl je eigenlijk niet meer kan. Je komt echt met een voldaan gevoel thuis.’

– Walter de Bruijn –

‘Veel minder renuren maar gerichte kilometers. Je wordt steeds sneller per km en zonder één blessure of overbelasting kun je met relatief gemak de magische finish van de marathon halen. Dankzij het 14 km schema en This is Running mag ik mezelf ineens een marathonloper noemen!’

– Charlie Burm –

‘Het hardlopen met zowel het 14km marathonschema als de loopgroep van This is Running zijn beide heel positief. Ik heb een geweldige tijd gehad om op deze manier voor de Rotterdam marathon te trainen en kreeg er erg veel energie van!’

– Simone Langejan –

LET’S  DO  THIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.