BREWERY RUN DELFT

Na twee succesvolle edities in Rotterdam verplaatsen we ons naar een andere stad. En wel te verstaan: DELFT! In de middeleeuwen ‘dé bierstad’ van Nederland. Hier brengen we op zondag 8 september leven in de brouwerij(en)! Oftewel jij gaat Delft op een unieke manier beleven. Je loopt langs diverse historische bezienswaardigheden waar Delft om bekend staat. En vergeet ook niet de magische grachtjes. Tussen het rennen door stop je bij vier bierbrouwerijen, waar je proeft van hun heerlijke (speciaal)biertjes die zij tijdens dit Gouden Eeuwjaar speciaal gebrouwen hebben.

Ren op je eigen tempo!
We lopen in verschillende groepen van brouwerij naar brouwerij. Hier drinken we met elkaar een biertje en gaan weer door. Aan de hand van jouw tempo kies je een groep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kan je optimaal genieten van deze geweldige ervaring!

Afstand
De totale afstand van deze run is 10,5 km. Doordat je stopt bij verschillende brouwerijen loop je nooit langer dan 3 km achter elkaar. Wel dien je een basisconditie van minimaal 10 km te hebben.

Klaar voor de start!
De verzamel- en startlocatie is Station Delft. Vanaf hier start er om het half uur een nieuwe groep. De starttijden zijn als volgt:
13.00 uur  – Tempogroep 5.30 min/km
13.30 uur  – Tempogroep 6.00 min/km
14.00 uur  – Tempogroep 6.30 min/km
14.30 uur  – Tempogroep 7.00 min/km
15.00 uur  – Tempogroep 6.30 min/km

De run sluiten we feestlijk af bij de laatste brouwerij aan de Heilige Geestkerkhof, dat voor deze gelegenheid is omgedoopt tot bierplein, inclusief live muziek. Vanaf hier ben je op nog geen 10 minuten van Station Delft.

What’s in your ticket?
Naast dat je met allemaal andere lopers een unieke route door Delft loopt, krijg je bij alle brouwerijen een heerlijk speciaal biertje te drinken. Kortom: een beleving die je niet wilt missen!

Schrijf je in!
Wil je meedoen aan deze unieke run? Scoor je ticket door op de onderstaande button te klikken! Wees er snel bij! Want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Geen ticket?
Geen paniek! Wij zetten jou op de reservelijst. Wanneer er tickets vrijkomen sturen we jou een mailtje, zodat je toch mee kan doen. Wil je graag op de wachtlijst stuur dan een mailtje naar info@breweryrun.nl met daarin je naam, e-mailadres en de tempogroep waar je in wilt lopen. Blijf daarnaast up-to-date door onze facebook- en instagrampagina te volgen.

Eigen risico
De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de algemene voorwaarden.

Check de Aftermovie van de BREwery RUN 2018

Contactgegevens

06 48 92 32 00