BREWERY RUN ROTTERDAM

Zondag 16 september 2018 vond de allereerste editie plaats van de Brewery Run Rotterdam. In twee groepen met elk een eigen afstand (8 en 11 km) werd er door hartje Rotterdam gerend langs verschillende iconische bezienswaardigheden, zoals de Markthal, de kubuswoningen, de Erasmusbrug en Hotel New York. Tussen het rennen door werd er gestopt bij enkele brouwerijen, waar er geproefd werd van de heerlijke Rotterdamse biertjes. Benieuwd hoe dit was? Bekijk hiernaast het filmpje! 

Nieuwe editie

Door het grote enthousiasme zijn we alweer bezig met de organisatie van de tweede editie van de Brewery Run Rotterdam. Wanneer die gaat plaatsvinden houden we nog even geheim. Wel kunnen we alvast zeggen dat het wederom uniek en bijzonder gaat worden.

Wil jij de volgende editie erbij zijn? Hou deze website dan goed in de gaten en volg ons op Facebook!

Bedrijven

De Brewery Run als relatie-, netwerk- of personeelsevent? En dat in de mooiste stad van Nederland. Unieker kan bijna niet! Vraag naar de mogelijkheden.

In de media

Ook de media is de Brewery Run uiteraard niet ontschoten. Een journalist van het NRC liep (en dronk) mee en deed verslag van deze unieke run. Benieuwd hoe zij het ervaren heeft? Lees het verslag! 

Contactgegevens

06 48 92 32 00