BREWERy RUN  R’dam  X-mas EditiE

Haal je foute kersttrui maar alvast van de zolder?! Want op 15 december komt er een speciale kersteditie van de Brewery Run Rotterdam! Een nieuwe route, nieuwe brouwerijen, nieuwe biertjes en allemaal foute kerstnummers. Na deze editie ben je één en al in de kerstsferen! 

Wat ga je doen?
We lopen in verschillende groepen van brouwerij naar brouwerij. Hier drinken we met elkaar een biertje en gaan weer door. Aan de hand van jouw eigen tempo kies je een groep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kan je optimaal genieten van deze geweldige ervaring! 

Afstand
De totale afstand van deze run is 10,5 km. Doordat je stopt bij diverse brouwerijen loop je nooit langer dan 3 km achter elkaar. Wel dien je een basisconditie van minimaal 10 km te hebben.

Klaar voor de start!
De verzamel- en startlocatie is Station Blaak. Vanaf hier start er om het half uur een nieuwe groep. De starttijden zijn als volgt:
12.30 uur  – Tempogroep 5.30 min/km
13.00 uur  – Tempogroep 6.00 min/km
13.30 uur  – Tempogroep 6.30 min/km
14.00 uur  – Tempogroep 7.00 min/km

De run sluiten we feestelijk af bij de laatste brouwerij, waar de foute kerstnummers je om de oren vliegen. Vanaf hier ben je op nog geen 10 minuten van Station Blaak en Rotterdam Centraal.  

What’s in your ticket?
Naast dat je met allemaal andere lopers een unieke route door Rotterdam loopt, krijg je bij alle brouwerijen een heerlijk speciaal biertje te drinken. En speciaal voor deze editie een gele ‘Brewery Run kerstmuts’. Kortom een editie die je niet wilt missen!

Schrijf je in!
Wil je meedoen aan deze unieke run? Scoor je ticket door op de onderstaande button te klikken! Wees er snel bij! Want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Up2date blijven?
Volg ons via facebook en/of instagram. 

Eigen risico
De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de algemene voorwaarden.

Check de Aftermovie van de Brewery Run 2019