Brewery Run

Een onmisbaar feestje voor iedereen die harder rent voor een koud craft biertje dan een snelle tijd. Tijdens deze funrun ontdek je samen met je vrienden de mooiste plekken en het lekkerste bier uit de stad. Hou jij van hardlopen, maar kan je ook genieten van een (lekker) speciaal biertje? Dan mag je deze run niet aan je voorbij laten gaan.

Een unieke hardloopbeleving

Dat is waar het om draait bij de Brewery Run. Oftewel een mooie route lopen door de stad en proeven van het lokale bier. We lopen, we stoppen, we proeven en lopen weer door. Om uiteindelijk bij de laatste brouwerij aan te komen en daar te proosten op de fantastische run die we met elkaar hebben gehad.

Loop in je eigen tempo!

Aan de hand van jouw eigen tempo kies je een tempogroep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kan je optimaal genieten van deze geweldige ervaring! Elke run heeft zijn eigen afstand, maar ligt altijd rond de 10 km. Onderweg stop je op toffe plekken om even op adem te komen en de energie weer bij te vullen met een koud speciaal biertje. 

De runs

Wil je op toffe unieke plekken komen en nieuwe lokale bieren ontdekken? In 2020 zijn we te vinden in veel grote steden in Nederland. Kies hieronder de run(s) uit en scoor je ticket!

Brewery Run Eindhoven | 22/03/2020

Nadat jij je goede voornemens weer eens niet gehaald hebt is het tijd voor een nieuwe sportieve uitdaging. Natuurlijk wel met een klein biertje erbij. Doe mee met de eerste Brewery Run in 2020! En wel te verstaan op zondag 22 maart in de lichtstad van Nederland. Ontdek Eindhoven hoe je hem nog nooit beleefd hebt.

De brouwerijen

Tijdens deze editie strijk je neer bij de volgende brouwerijen: Stadsbrouwerij Eindhoven, Het Veem en Van Moll. Hier wordt je getrakteerd op een heerlijk verfrissend craft biertje.

Afstand

De totale afstand van deze run is 11,5 km. Onderweg stop je om bij te komen en te genieten van een Eindhovens speciaal biertje. Hierdoor loop je nooit langer dan 4 km achter elkaar.

Klaar voor de start!

De verzamel- en startlocatie is Station Eindhoven. Vanaf hier start er om het half uur een nieuwe groep. De starttijden zijn als volgt:

13.00 uur – Tempogroep 6.00 min/km
13.30 uur – Tempogroep 6.30 min/km
14.00 uur – Tempogroep 7.00 min/km

De run sluiten we af bij de laatste brouwerij, waar we met elkaar proosten op de geweldige run die we met elkaar gehad hebben. Vanaf hier ben je op nog geen 10 minuten van Station Eindhoven.

What’s in your ticket?

Een unieke route door Eindhoven, gezelligheid en heerlijke speciaal biertjes bij alle brouwerijen. Kortom een run die je niet mag missen!

Schrijf je in?

De eerste editie van de Brewery Run in 2020 kan je niet aan je voorbij laten gaan. Schrijf je snel in dmv de onderstaande button!

SCOOR JE TICKET

Brewery Run Rotterdam (Kings & Queens) | 26/04/2020

Op zondag 26 april rennen en drinken we op de Koning! Tijdens deze speciale ‘Kings & Queens’ editie van de Brewery Run Rotterdam loop jij met je al je renmaatjes in het oranje een unieke route door Rotterdam. Tussendoor stop je bij enkele bierbrouwerijen waar je proeft van de heerlijke lokale craft biertjes. Na deze editie ben je één en al koningsgezind!

De brouwerijen

De biertjes worden op dit moment veelvuldig getest. Binnenkort lees je hier welke brouwerijen meedoen aan deze speciale editie.

Afstand

De totale afstand van deze run is 11 km. Onderweg stop je uiteraard om op te laden en je energie bij te vullen. Hierdoor loop je nooit langer dan 4 km achter elkaar.

Klaar voor de start!

De verzamel- en startlocatie is Rotterdam Centraal Station.  Vanaf hier start om het half uur een nieuwe groep. De starttijden zijn als volgt:

13.00 uur – Tempogroep 6.00 min/km
13.30 uur – Tempogroep 6.30 min/km
14.00 uur – Tempogroep 7.00 min/km
14.30 uur – Tempogroep 7.30 min/km

Uiteraard wordt het feestje bij de laatste brouwerij voortgezet met heerlijke biertjes en lekkere dansvibes. Vanaf hier ben je op nog geen 10 minuten van Rotterdam Centraal.

What’s in your ticket?

Een unieke run door hartje Rotterdam, een Kings & Queens editie shirt en alle biertjes bij de brouwerijen. Kortom weer een editie die je niet wilt missen!

Schrijf je in?

Binnenkort gaat de ticketverkoop van start. Hou de website in de gaten om jouw ticket in the pocket te slepen.

Brewery run Amersfoort | 24/05/2020

Ga je mee naar Amersfoort? Naar de stad van het bier. Waar je vroeger bijna struikelde over de brouwerijen in de binnenstad. Loop jij op 24 mei 2020 mee door deze geweldige historische stad. Langs de vele grachten, de smalle straatjes en de heerlijke speciaal biertjes.

Datum

Dit hardloopfestijn vindt plaats op zondag 24 mei 2020.

De brouwerijen

Op dit moment wordt het bier geproefd bij de verschillende Amersfoortse brouwerijen. Binnenkort maken we bekend welke brouwerijen betrokken zijn bij deze run.

Afstand

De afstand van deze run ligt rond de 10 km. Onderweg stop je een paar keer waardoor je nooit lang achter elkaar loopt.

Klaar voor de start!

De verzamellocatie is station Amersfoort. Hier start om het half uur een (tempo)groep:
13.00 uur – Tempogroep 6.00 min/km
13.30 uur – Tempogroep 6.30 min/km
14.00 uur – Tempogroep 7.00 min/km
14.30 uur – Tempogroep 7.30 min/km

Na de run ben je in 10 minuten weer op Station Amersfoort.

What’s in your ticket?

Een unieke hardloopbeleving door Amersfoort. Veel gezelligheid, veel joligheid en natuurlijk de gele rakkers bij de brouwerijen.

Scoor je ticket?!

Beleef Amersfoort hoe je hem nog nooit beleefd hebt! Hou de website in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

Agenda

 

22 maart 2020

Brewery Run Eindhoven

26 april 2020

Brewery Run Rotterdam | Kings & Queens

24 mei 2020

Brewery Run Amersfoort

 

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Organisator

De Brewery Run is powered by This is Running.